Правила

  1. , ден  самоПушенето в закритите помещения е ЗАБРАНЕНО!
  2. В Детски парти клуб „Слон-Балон“ се приемат само деца, които не са болни.
  3. Престоят в залата на деца, които с поведението си застрашават останалите или чупят играчките се прекратява.
  4. За да се поддържа залата чиста в нея децата влизат с измити ръце и без обувки. В залата се играе по пантофи или чорапи.
  5. Забранено е в залата за игри да се внася храна и напитки.
  6. Не се разрешава внасянето на остри, избухливи и леснозапалими предмети или играчки.
  7. За да гарантираме максимум внимание, към Вас и Вашите гости, при резервиран час за парти, Ви молим да се съобразите с нашата заетост и да спазите часа на пристигане и напускане на детския център. За съжаление, не можем да гарантираме място за Вас и компанията Ви, по-рано от десет (10) минути преди започване на партито. В замяна, гарантираме, че Вие няма да бъдете притеснявани от следващите ни гости.
  8. Залата трябва да бъде освободена в крайният Ви час и не по-късно от 10 мин. от началото на следващия. При изтичане на 10 мин.от крайният Ви час, ще бъдете таксувани с 30 лв. за допълнителни 30 минути.
  9. Резервации за събития, се приемат на място или по телефона. За да бъде вашата резервация приета и деня и часа на събитието запазени за Вас е необходимо оставяне на капаро в размер на 50 лв. Ако сте направили запитване за ден и час за събитие, но не сте оставили капаро и следващ клиент попита за същата дата и час и остави капаро, резервацията се прави за клиента, оставил капаро.
  10. Капаро не се връща (освен в деня когато е направена резервацията), ако по една или друга причина сте възпрепятствани, в уречения ден и час Вие може да промените резервацията си за друг ден и да ползвате оставеното капаро.