Коментари

83 Responses to “Коментари”

 1. Емануела Станоева казва:

  Вчера празнувахме 2-рия Рожден Ден на сина ми! Благодаря на момичетата за вниманието и обслужването, обстановката, храната, децата поиграха чудесно всичко беше както трябва! Ще се възползвам от услугите на клуба отново:)

 2. димитрова казва:

  Вчера празнувахме рожденият ден на дъщеря ни в клуба в Гео Милев.Оснанах повече от доволна.Персонала е великолепен.Догодина пак ще сме там.

 3. Nina казва:

  За трета година празнувам в Гео Милев.Страхотен персонал, страхотно празнуване.Благодаря ви.

 4. Simeon Shotov казва:

  За първи път празнуваме в Гео Милев. Момичетата са изключително всеотдайни и обичащи професията си.Не сме срещали толкова топло и приветливо отношение досега. Благодаря Ви за хубавия празник!

 5. admin казва:

  Благодарим Ви за хубавия отзив.Най-голямата награда за нас, е когато клиентите са доволни.
  Поздрави!
  Екипът на Слон Балон

 6. весела казва:

  Много съм доволна от персонала в Гео Милев.Отлично обслужване.Благодаря ви.

 7. Шопова казва:

  За поредна година изкарахме страхотен купон в Гео Милев.Персонала както винаги беше на високо ниво.Благодаря ви за пореден път.
  Шопова

 8. Ани казва:

  Благодаря много на кака Мими и на Жени за грижите и за обслужването във връзка с рожденият ден на дъщеря ми Михаела.

 9. Ивайло Лиловски казва:

  На 11.07.2011 г. от 18.30 празнувахме Рожден ден в клуба в Младост 1А. Останахме изключително доволни от обслужването. Празнували сме и друг път в този клуб, но за разлика от предишните ни посещения, този път екипът беше много любезен и отзивчив. Момичето се занимаваше през цялото време с децата и организирашв забавления, а момчето приемаше поръчките на родителите. Благодарим ви за чудесната организация!

 10. Milena казва:

  На 02.08.11г. празнувахме рожден ден в клуба Слон Балон Гео Милев.Страхотен купон. Догодина пак сме при вас.Благодаря ви.

 11. Мариана казва:

  Момичето в Слон Балон Младост е страхотно. Много сме доволни от всичко! Прекрасно място и синът ми страшно много го хареса, за пръв път чак толкова много не иска да си тръгва, въпреки че стоя цял ден! Благодаря ви много!

 12. инкогнито казва:

  Жени,Мими,Лази това са момичетата от Гео Милев.Страхотен екип.Дъщеря ни беше цяло лято на занималня при тоя екип.Благодарение на тези три момичетя тя изкара едно хубаво лято.Благодарим ви за грижите.Страхотни сте.

 13. Миглена Кръстева казва:

  Ралица е най-добрата аниматорка!Дъщеря ми я боготвори!Рали,благодаря за отношението и грижите които полагаш за Рая!
  от родителите на Рая!

 14. Антония Бранкова казва:

  Празнувахме рождения ден на сина ми в „Слон Балон“ в Гоце Делчев и сме очаровани от обслужването, организацията, храната, аниматорите и всичко останало!Клубът надмина очакванията ни и децата се забавляваха чудесно. Благодарим ви!

 15. Таня Караилиева казва:

  За втора година празнуваме рождения ден на синът ми Кристиян в Слон Балон – Гоце Делчев. Момичетата от клуба дадоха всичко от себе си, за да направят празника ни незабравим. Очарована съм от доброто отношение към нас, от отличната организация и от забавленията които осигуриха за рожденика и неговите гости. Благодаря Ви за всичко!!! Страхотни сте!!! Пожелавам Ви весели празници.

 16. snezhana marinova казва:

  praznyvaxme rozhdenia den na sina mi v mladost 1a vsi4ko beshe straxotno blagodari vi

 17. Raia казва:

  Празнувахме рожденият ден на дъщеря ни в Слон Балон в Гео Милев. Останахме много доволни от обслужването и на бара и от момичето в залата. Персонала е на много високо ниво.С удоволствие бих празнувала пак заради персоналa.

 18. Nedkova казва:

  В неделя празнувахме рожденият ден на сина ни Борис в ГЕО МИЛЕВ.Страхотен купон се получи.Искренно благодаря на персонала и на аниматора.

 19. ani казва:

  V sabota praznuvahme v Geo Milev rojdenia den na Gogo.Vsickite ni gosti ostanaha dovolni ot obslujvaneto.Decata ne iskaha da si tragvat ot partito.S udovolstvie pak ste praznuvame v Slon Balon.

 20. Мария Пешева казва:

  Днес празнувахме рождения ден на сина ми Валери в клуба в жк Младост и съм безкрайно очарована. Страхотен екип, приятна обстановка и чудесен купон за децата. Благодаря!

 21. krasimira казва:

  Na kaka Rali, blagodarim mnogo za prekrasniq praznik dnes 18.04.2012 g!!! Celuvki Viola Doncheva

 22. веси казва:

  В неделя празнувахме рождения ден на дъщеря ни в клуба, който се намира в Г.Милев.Останахме много доволни, за което благодарим.

 23. Маргарита казва:

  Вчера празнувахме рождения ден на дъщеря ни в клуба в Младост 1А. Много сме доволни от всичко – персонала, обслужването, обстановката, храната, от всичко! Много ви благодаря!

 24. димитров казва:

  Най- добрия клуб е в Гео Милев.Много сме доволни от всичко- обстановка, персонал, обслужване, храна.Клубът надмина очакванията ни и затова догодина пак сме при вас.

 25. Румяна казва:

  Днес празнувахме втория рожден ден на дъщеря ми в Слон балон в ж.к. Гоце Делчев! Много съм доволна, детето беше много щастливо! Благодаря на момичетата за доброто обслужване и вниманието, с което се отнесоха към децата! Горещо ви препоръчвам този клуб!

 26. Милена казва:

  На 13.05.2012 празнувахме рождения ден на моя син в клуб Слон Балон в ж.к.“Гоце Делчев“. Не мога да не се похваля. Тържеството мина страхотно. Рядко съм оставала толкова доволна от обслужването. Особено съм очарована от двете момичета, които се занимаваха с децата. Бяха много усмихнати и грижовни към малчуганите. Благодаря ви мили момичета, че превърнахте празника на сина ми в хубав спомен за нас родителите. Единствено съжалявам, че не ви попитах за имената за да ви похваля по именно. Спечелихте ни и за догодина:))

 27. Румяна Георгиева казва:

  Днес празнувахме третия рожден ден на сина си в клуба в кв Гоце Делчев и останах очарована от обслужването и най-вече милото, грижовно и внимателно отношение на момичетата към децата, прекрасното обслужване и коректността! Имах известни съмнения когато го капарирахме, но сега не съжалявам, напротив горещо го препоръчвам и бих се възползвала от услугите им пак!Всички деца се забавляваха чудесно , а накрая получихме и диск от уловени моменти! БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!

 28. Виктор Михайлов казва:

  Днес празнувахме рожденният ден на дъщеря ни Елизабет в клуба на ул.“Славовица“ 20. Всички гости са очаровани от клуба, а ние сме много благодарни за създадената приятна атмосфера и перфектно обслужване. Препоръчвам на всички клуба в жк Гоце Делчев.

 29. СИЛВИЯ ЙОРДАНОВА казва:

  Много сме доволни, празнувахме на 01.06.2012г., всичко беше на ниво и най-вече благодарим на каките-ЕЛИ, СТЕФИ и ЛАЗИ

 30. Ангела казва:

  На 09.06.12 празнувахме рожденият ден на сина ни Даниел в клуба на ул.Венера 1 б.Много сме доволни от обслужването.БЛАГОДАРЯ НА двете момичета и на аниматора за вниманието, с което се отнесоха към децата! Горещо ви препоръчвам този клуб!

 31. Стефанови казва:

  Днес празнувахме рожденият ден на сини ни в Слон Балон в Гео Милев. Благодаря на Нина, Деница и на аниматора Симеон за страхотното парти. С удоволствие пак ще празнувам при вас.

 32. светла казва:

  Днес 02.07.12г празнувахме рожденият ден в Гео Милев.Очарована съм от доброто отношение към нас, от отличната организация и от забавленията които осигуриха за рожденика двете дами от клуба.Благодаря!

 33. ани цонева казва:

  На 15.08.2012 празнувахме рожденият ден на Ана Мария в слон бал;он Гоце Делчев всичко беше много добре организирано и забавно, много сме доволни родители и деца .Благодарим ви :)

 34. Григорова казва:

  Днес празнувахме рожденият ден на дъщеря ни Михаела в Слон Балон в Гео Милев.Това беше най- хубавия купон на който сме присъствали, а обслужването беше отлично.Най- силно впечатление ми направи усмивките и грижовността на двете момичета , за което много благодаря.

 35. Кръстева казва:

  Най – сърдечно благодаря на целия екип от Гео Милев , за прекрасното лято което осигуриха на децата ни от занималнята.Всяка сутрин ни посрещаха с усмивка и всяка вечер ни изпращаха пак с усмивка.Нямаше ден в който децата да не излязат навън, да не играят на различни игри и в същото време да не са чели книги или да не са решавали задачи.Двамата ми синове бяха възхитени най – вече от г-жа Иванова, която всеки път ги изненадваше с най – различни подаръчета.Всеки ден за награда всички деца получаваха или татуировки, или малки шоколадови десерчета или различни химикалки , а дори понякога получаваха и по сладолед .Аз бях изненадана положително че децата ни не бяха оставени да бягат и да скачат като свободни електрони , а се занимаваха и с учебна дейност, която се водеше от г- жа Иванова по много забавен за децата начин. Подхода и беше прекрасен и всички деца решаваха задачи с любов, четяха книгите си с желание и правеха диктовки те си с много усмивки.Всяко дете от занималнята си имаше собствена тетрадка, където се упражняваше и винаги беше проверена от госпожата и винаги беше оценена с отличен. Благодарна съм , че все още има такива хора, които много обичат професията и всичко правят с голяма любов .

 36. силвия казва:

  На 10.10.12г. празнувахме четвъртият рожден ден на нашия син в клуба в „Гео Милев“. На по – страхотен купон не бях присъствала.Обслужването и обгрижването към децата беше на много високо ниво.Изключително много благодаря на Жени, Деница и на аниматора.
  Най- силно впечатление ми направи, че след изтичането на 2 часа можахме спокойно да си изпратим гостите, а не на минутата да бъдем изгонени.Препоръчвам на всички клуба в Гео Милев.

 37. Ботова казва:

  На 23.10.12г. празнувахме първият рожден ден на дъщеря ни в Гео Милев.Благодаря на 4-те момичета за прекрасното обслужване .Препоръчвам на всички клуба в Гео Милев.
  Ботова

 38. Юлиана казва:

  На 04.11.2012 празнувахме шестият рожден ден на синът ми в клуба на Гоце Делчев с тематично парти Спайдермен.Партито,обслужването и кетъринга надминаха всички очаквания на децата и нашите гости.Партито беше организирано прекрасно децата бяха забавлявани в продължение на 2часа и 30 мин.момичетата бяха невероятно мили и любезни.Благодаря ви мили хора,че организирахте един незабравим празник за нашето дете и за нас самите.Горещо препоръчваме клуба.Благодаря!

 39. Караколева казва:

  Благодаря на целия екип от Слон Балон в Гео Милев за чудесното парти което организираха по случай рождения ден на нашата дъщеря Рая.

 40. Яна казва:

  Днес 10.01.13г. празнувахме рождения ден на дъщеря ни Ралица.Благодаря много на персона от Гео Милев, на аниматора и на диджея. Благодаря, че превърнахте празника на дъщеря ни в хубав спомен за нас родителите.

 41. Владислав казва:

  Благодарим на екипа в Слон Балон за доброто отношение към децата и техните родители. Останахме изключително доволни за пореден път! Съжаляваме само , че вече кака Мими не е там.Благодарим!

 42. Пипилота Бум - ПИПИ ДЪЛГИЯ ЧОРАП казва:

  БЛАГОДАРЯ ВИ, МИЛИ МОМИЧЕТА ОТ СЛОН БАЛОН – В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, КОИТО СЕ ПОГРИЖИХТЕ МНОГО УСЪРДНО, ЗА ДА СТАНЕ ПРАЗНИКА НИ НАИСТИНА ПРИЯТЕН, ВЕСЕЛ И БЕЗГРИЖЕН! ПОЗДРАВИ ОТ РОЖДЕНИКА ЖОРКО, който при вас стана на 4 години и от НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ: ПОЛИ И ПИПИ!
  ВЕЧЕ СМЕ ВАШИ ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!

 43. tedi казва:

  На 10.03.13г. празнувахме 5 рожден ден на синът ми Любомир в Слон Балон – Гео Милев. Всичко беше организирано перфектно. Очаровани сме от усмихнатите хора който работят там, от прекрасното обслужване и коректност, кетерингaт беше на ниво! БЛАГОДАРЯ. И до нови срещи.

 44. Мила Генова казва:

  Днес празнувахме в Слон Балон – Гоце Делчев 7мия рожден ден на синът ми. Всичко бе прекрасно. Специални благодарности на Боби и Стефи! Момичета, благодаря ви, прекрасни сте!

 45. Надежда казва:

  Празнувахме рождения ден на сина ми в клуба в Гоце Делчев. Благодаря на момичетата за прекрасното обслужване. Много съм доволна!

 46. Ava казва:

  Страхотен терен и страхотен екип!Благодаря за най-страхотния рожден ден!

  Влади и неговите приятели

  П.С. Мама и тати са много доволни и ще кажат на всички!

 47. Ava казва:

  Страхотен терен и страхотен екип!Благодаря за най-страхотния рожден ден!

  Влади и неговите приятели

  П.С. Мама и тати са много доволни и ще кажат на всички за клуба в Гео Милев.

 48. Свиленова казва:

  Много благодаря! Всичко беше много хубаво и прекрасно! Персоналът беше невероятен! Много благодаря отново! До нови срещи в Гео Милев.

 49. Теменужка казва:

  Благодаря много на екипа от Гео Милев, за чудесния купон.Всички останаха супер доволни.Догодина сме пак при вас.

 50. Аля казва:

  На 31.05.13 празнувахме, в Гео Милев .Всички деца и родители се чувстваха отлично! Най-вече децата не искаха всичко да свършва: Веселби, шампанско… . Чудесно е! Всичко си заслужава. Желая ви успех и много късмет!

Нов Отговор

*